E-Nabız RND4010 Hatası

0
1484
E-Nabız RND4010 Hatası
E-Nabız RND4010 Hatası

E-Nabız kullanan vatandaşlarımızın son günlerde en sık karşılaştığı sorunların başında gelen E-Nabız RND4010 Hatası hakkında merak ettiğiniz bilgileri siz değerli okurlarımıza buradan açıklamak istiyoruz. Özellikle de bu konuda E-Nabız RND4010 Hatası aldığınız zaman izlemeniz gereken adımları buradan açıklamak istiyoruz.

E-Nabız RND4010 Hatası – MHRS Sorunu

Özellikle Covid -19 aşısı olmak isteyen vatandaşlarımızın çok sık karşılaştığı sorunların başında gelen bu hata kodu ile karşı karşıya kaldığınız zaman izlemeniz gerekenleri buradan tek tek açıklamak istiyoruz.

  • E-Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan bölüm içerisinde E-nabız randevu al menüsüne gitmeniz gerekmektedir.
  • Ardından özellikle de ikinci doz aşı randevusu alacak olan vatandaşlarımızın E-Nabız RND4010 Hatası ile karşı karşıya kalması durumunda izlemesi gereken adımlar şunlardır.
  • Aşı Randevusu bölümüne giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan menü içerisinde daha önce eğer aşınızı Aile Hekimizden aldıysanız bu konuda yeni aşılamanın Aile Hekimi içerisinde uygun tarihi bulunamayabilir.
  • Bu yüzden de ikinci doz aşınızı yaptırmak istediğiniz zaman “Konuma Göre Arama ” değil de “Genel Arama ” menüsü içerisinden yaparsanız burada artık E-Nabız RND4010 Hatası ile karşı karşıya kalmama durumunuz bulunmaktadır.
  • Bu belirttiğimiz kod ile birlikte aynı zamanda MHRS üzerinden bu hata kodunu alıyorsanız bu sefer sizler için en sağlıklı olacak olan yolun MHRS 182 üzerinden almak olacağını belirtelim.

Bu belirttiğimiz adımları takip ederek sizlerde sorunsuz bir şekilde E-Nabız RND4010 Hatası sorunu çözüme kavuşturmuş olacaksınız. İşte merak ettiğiniz E-Nabız RND4010 Hatası hakkında detaylar.

CEVAP VER