E-Nabız SMS kodu kaldırma

0
37766
E-Nabız SMS kodu kaldırma
E-Nabız SMS kodu kaldırma

E-Nabız kullanıcılarının çoğunun çok sık yaşadığı sorunların başında gelen E-Nabız SMS kodu kaldırma işlemi hakkında merak ettiğiniz bilgileri siz değerli okurlarımız ile buradan paylaşmak istiyoruz. Özellikle de son zamanlarda SMS kodu ile işlem yapan vatandaşlarımızın yaşadığı bu sorundan kurtulmak için izlemesi gereken adımlar hakkında bilgiler sunalım.

E-Nabız SMS kodu kaldırma Nasıl Yapılır?

  • Bunun için E-Nabız sistemine giriş yaptıktan hemen sonra karşımıza çıkan bölüm içerisinden “Paylaşım Ayarları “ menüsü içerisine giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Bu bölüm içerisinde yer alan 5 farklı kutucuk bulunmaktadır.
  • Bu kutucuklar arasında yer alan “ Hiçbir hekim verilerimi görmesin (SMS kodu ve şifrematik ile onay zorunlu ) seçeneği bulunmaktadır.
  • Bu seçenek sizde aktif olduğu için E-Nabız ile aile hekiminizden işlem yapacağınız zaman SMS kodunun gelmeme durumu söz konusu olmaktadır.
  • Bu yüzden de bu sorunu kökten çözmek istediğiniz zaman yapmanız gereken E-Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan “Paylaşım Ayarları “ bölümü içerisine giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Burada yer alan kutucuklar içerisinden eğer sadece Aile Hekiminize randevuya gidiyorsanız ve burada muayene oluyorsanız “ Aile Hekimim verilerimi görsün “ seçeneğini tıklamanız gerekmektedir.
  • Ancak diğer hastanelerden de randevu alıyorsanız bu konuda yapmanız gereken en alt menüde yer alan “Sağlık Bakanlığındaki tüm hekimler verilerimi görsün “ seçeneğini işaretlersiniz sizlerde artık SMS kodu alma olayı ile uğraşmadan bu işlemi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

E-Nabız SMS kodu kaldırma işlemini belirttiğimiz adımları takip ederek yaparsanız sizlerde E-Nabız SMS kodu kaldırma işlemi hakkında sorun yaşamadan bu sorunu yapmış olursunuz.

CEVAP VER