E-Nabız temaslı raporu

0
904
E-Nabız temaslı raporu
E-Nabız temaslı raporu

Covid 19 salgının giderek artmasından sonra temaslı olan vatandaşlarımızın E-Nabız sistemi üzerinden alabilecekleri E-Nabız temaslı raporu ile ilgili merak edilen tüm detayları buradan açıklamak istiyoruz. Son zamanlarda oldukça merak edilen bu raporu alarak sizlerde iş yerlerinize vererek süreci evinizde geçirebilirsiniz.

E-Nabız temaslı raporu nasıl alınır?

Covid-19 salgınının giderek yaygınlaştığı şu günlerde sizlerde eğer covid 19 testi pozitif olan birisiyle temaslı haldeyseniz sizlerin de karantina süreci bulunmaktadır. Bu durum karşısında sizlerde isimlerinizin bildirilmesinden sonra E-Nabız sistemi üzerinde yer alan uygulamada temaslı görünerek karantina sürecine girmeniz gerekmektedir. Bu yüzden de E-Nabız temaslı raporu ile ilgili E-Nabız uygulaması üzerinde yer alan “Raporlar “ bölümü içerisine giriş yaparak filyasyon ekibinin sizin adınıza düzenlemiş olduğu temaslı raporunu bu bölüm içerisinden alabilirsiniz. Özellikle de son zamanlarda oldukça merak edilen E-Nabız temaslı raporu hakkında bilmeniz gereken tüm detayları bu yazımızda siz değerli okurlarımıza açıklamak istiyoruz.

E-Nabız temaslı raporu PDF şeklinde de alarak göndermek istediğiniz kuruma bu raporu göndererek işlemlerinizi buradan son derece kolay şekilde yapabilirsiniz.

CEVAP VER